Club SKYDD 2024

Upplev en kväll att minnas med dina kollegor i branschen!
Med vårt erbjudande bjuder vi in till en kväll fylld med god mat och liveunderhållning som får taket att lyfta.
Under kvällen kommer du kunna njuta av en smakrik 2-rätters middag inkl. 1 fördrink och 1,5 glas till maten. Alkoholfria alternativ finns:

Förrätt
Kallrökt lax, räkor och sikrom, dillkrutonger, gräddfil, brynt smör och säsongens primörer.

Varmrätt
Svensk hängmörad högrev, rödvinsragu på bacon, höstsvamp, lök, morot och färska örter. Samt potatisvariation med tryffelpuré, potatischips, gräslök och syrad schalottenlök

Kaffe och en chokladbit efter maten.

Vegetariska alternativ finns.

Kvällens liveunderhållning är Mimi Werner, svensk countryartist som slog igenom efter sitt deltagande i Melodifestivalen 2016. Hon har även samarbetat med artister som Brolle och deltagit i program som Bingolotto, Doobidoo och Melodifestivalen igen 2018. Lyssna på hennes musik här.

Boka ditt bord redan nu för en kväll som kommer att bli ett samtalsämne långt efter att ljuset har slocknat. Biljetterna är begränsade, så se till att säkra din plats i tid och låt oss tillsammans skapa en kväll som ni sent kommer att glömma!

Dag: Tisdag 22 oktober | Tid: 18:00 – 22:00
Pris exkl moms 1169 :-

 

Biljetter

Här kan ni boka era biljetter till Club SKYDD 2024.

Du måste registrera dig kostnadsfritt som besökare för att kunna boka din biljett. Om du inte är registrerad monterpersonal.

OBS! Vi kan erbjuda utställare som köper 8 biljetter eller fler att ta detta på faktura, kontakta då oss på skydd@stockholmsmassan.se