SKYDD är den viktigaste mötesplatsen
för hela säkerhetsbranschen

SKYDD startade XXXX och anordnas vartannat år. På mässan hittar du produkter inom passerkontroll, områdesskydd, video övervakningssystem, cybersäkerhet, intrångsskydd, integrerade säkerhetssystem, brandsäkerhet, räddningstjänst och personligt skydd. Här samlas nationella och internationella företag inom skydd och säkerhet, brandbekämpning, räddningsarbete och personligt skydd. Till SKYDD kommer det besökare som förutom möjligheten att göra affärer, får möjlighet att mötas och upptäcka nyheter, samtidigt som mässan bjuder på trender, inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag.

Datum för kommande mässa:
22-24 oktober 2024

Vad är SKYDD?

SKYDD är en branschmässa för alla inom säkerhet. Här samlas besökare från hela världen vartannat år för att göra affärer, utforska hundratals produktnyheter, lyssna på inspirerande föreläsare, träffa likasinnade och hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och nyheterna.

När och var äger SKYDD rum?

Nästa mässa äger rum mellan den 22-24 oktober 2024 på Stockholmsmässan.
Adress: Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Hur kan jag registrera mig som utställare på SKYDD?

Klicka på länken Boka monter och sedan på ”Intresseanmälan”. När du fyllt i dina kontaktuppgifter kommer våra kunniga säljare ta kontakt med dig och hjälpa dig vidare i processen.

Vilka kan gå på SKYDD?

SKYDD är en branschmässa för alla inom säkerhet. Jobbar du exempelvis inom skydd och säkerhet, brandbekämpning, räddningsarbete eller personligt skydd är du varmt välkommen! Även studenter inom säkerhetsbranschen är välkomna.

Biljettförsäljningen är öppen.

Vad kan jag förvänta mig av ett besök på SKYDD?

  • På Skydd kan du utforska ett brett sortiment av säkerhetsprodukter från lokala och internationella företag.
  • Få inspiration från de senaste trenderna och nyheterna.
  • Nätverka med branschkollegor och skapa affärsmöjligheter.
  • Lyssna på föreläsningar och delta i workshops.
  • Möta och interagera med branschkollegor.
En nätverksträff där flera människor socialiserar sig med fika

För utställare

Missa inte möjligheten att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Boka din monteryta idag, eller skicka in en intresseanmälan.

En mässbild från SKYDD 2022 med massa folk i gångarna

För besökare

Som besökare erbjuder SKYDD dig en unik möjlighet att utforska de senaste nyheterna inom säkerhet, knyta kontakter med branschfolk och upptäcka nya produkter och leverantörer.